Mne by udělal radost inzert s maskou Barrassa
![]() ![]() ![]() ![]() Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
viewtopic.php?f=45&t=12605&p=196211#p196211 |
|
Box 19
Inserty Mario Lemieux 100 Years of Hockey Card Collecting Brian Bellows Decades Rookie Paul Coffey Canada's Best ![]() Autograph ![]() Brian Bellows GUJ black version /120 ![]() Steve Payne GUJ gold version /10 ![]() Darren Pang Rookie GUJ/auto gold version 1/1 ![]() Tak ani druhý case se neobešel bez karty 1/1. Samozřejmě po pohledu na checklist jsou na téhle kartě mnohem věhlasnější hráči, ale každá 1/1 se musí počítat a jsem rád, že je na ní alespoň golmík. Jinak kdyby tyhle kejsy otvíral nějaký sběratel Minnesoty North Stars, tak by určitě chrochtal blahem. Na podpisovce samozřejmě nesmírně potěšil Igor Larionov. |
|
sakra hoodně povedenej box./10 a /1 se v jednom jen tak nevidí
|
|
Toho brankáře vůbec neznám, ale karta moc pěkná... Larionov na podpisovce je lahůdka
![]() Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky.
|
|
Já ti to říkal
![]() ![]() ![]() Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
viewtopic.php?f=45&t=12605&p=196211#p196211 |
|
Bellows a Payne v jednom boxíku
![]() ![]() Let them hate. Just make sure they spell your name right.
|
|
Pang je přeci ten golmán, co mu roztrhla rána Ala McInnise kůži na hrudníku ... au ... Pak pracoval jako televizní analytik ESPN. Gratulace, brečel bych štestím
![]() |
|
Moc pěknej závěr, tak ať to ten poslední box potvrdí!
![]() |
|
jj já právě znám taky Panga jako odborníka z televize.
![]() Jinak tady je seznam hráčů, které jsem na téhle kartě mohl chytit místo něj. Myslím, že solidní sestavička, RJA-PS Peter Stastny RJA-DH Dale Hawerchuk RJA-TB Tom Barrasso RJA-BB Brian Bellows RJA-GS Gary Suter RJA-LR Luc Robitaille RJA-JN Joe Nieuwendyk RJA-PH Phil Housley RJA-DP Darren Pang RJA-DS Denis Savard RJA-JR Jeremy Roenick RJA-DC Dino Ciccarelli RJA-PL Pat LaFontaine RJA-WC Wendel Clark RJA-GF Grant Fuhr RJA-TL Trevor Linden RJA-BP Brian Propp RJA-BL Brian Leetch |
|
Hansi, gratuluju. Tenhle box byl super!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
Móc pěkný
![]() ![]() |
|
Gratulace Hansi
![]() Sice je to podle mě nejhorší hráč, kterého jsi dle checklistu mohl mít, mezi brankáři tam ale velký výběr není a jak jsi psal, každá 1/1 se počítá. ![]() |
|
Pripajam sa .. Cislo 19 sa ukazalo ako velmi podarene. Chytitit hned 2 skvele kusky /10 a 1/1 je naozaj super.
![]() |
|
Box 20
Inserty Larry Robinson 100 Years of Hockey Card Collecting Andy Moog Decades Rookie Bryan Trottier Long Island Dynasty ![]() Autograph ![]() Game-used Brian Skrudland GUJ black version /120 Paul Coffey Trophy Winners GUJ silver version /30 ![]() Dino Ciccarelli Game-Used Emblem black version /6 ![]() Tak závěr jak se patří. Tohle mám na brejkování vždycky rád. Už se zdá, že jsem otevřel, co se dalo, ale opět něco překvapí. Jsem strašně rád za short print podpisovku a navíc Coffey určitě neurazil. Byl to pan obránce. Jinak všechny podpisovky fakt super. Tiger Williams je nejtrestanější hráč historie NHL a Kelly Hrudey vhodně box doplnil o brankáře. Opět se ukázalo štěstí na Game-used karty Minnesoty. Další parádní patch. |
|
Wow, ten patch Dina je nádherný
![]() Let them hate. Just make sure they spell your name right.
|
|
Tak konec si měl jak se patří!!!! Super, určitě jeden z nejlepších.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
Tak ten Dino je krásný!
![]() ![]() Sbírám karty Ricka DiPietra
DiPietro: 302/XXX _______________________ Islanders: 834?/XXX |
|
Ne ne, mně se taky moc líbí. Podpisy byly naprosto luxusní. Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
|
|
určitě Hrudey super, ale Dino naprostej luxus ![]() |
|
Na tu Minnesotu máš nějaké štěstí
![]() |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník