Všem co je mají obejdnané - buďte klidní, je to moc pěkný produkt za tu cenu.
Paralelky nic extra, ale JSY vše vynahradila

Odcházejí úplně všem zítra ránoJohann66 píše:už aby byl box na cestě
super, už se těšímpavelbart píše:Odcházejí úplně všem zítra ránoJohann66 píše:už aby byl box na cestěDnes se to nedalo stihnout, kurýr přijel v 16:00 a my měli 17 zásilek, kde je tento box.
superman66 píše:Hezký brejk Pavle. Zajímalo by mě jak ty karty vypadají naživo. Obecně karty od Panini vypadají naživo lépe než na scanech. A Pavelec samozřejmě nádhera, gratuluju
superman66 píše:Hezký brejk Pavle. Zajímalo by mě jak ty karty vypadají naživo. Obecně karty od Panini vypadají naživo lépe než na scanech. A Pavelec samozřejmě nádhera, gratuluju
Hans píše:Mě jenom zarazilo, že když jsou ty paralelky vkládány do boxů týmově, tak kde je Halák?Nebo je to vždycky pět karet a když tam jsou dva týmy, které použily 3 brankáře, tak jednoho prostě vyšoupnou?
Však je to dobře, vždycky je to 3 a 2... V tomto případě 3 Lightning a 2 BluesHans píše:Mě jenom zarazilo, že když jsou ty paralelky vkládány do boxů týmově, tak kde je Halák?Nebo je to vždycky pět karet a když tam jsou dva týmy, které použily 3 brankáře, tak jednoho prostě vyšoupnou?
Tak ten setík jersey má 18 kusů, takže to asi nebude problém a ani finančně, protože ty karty budou levnéDampa17 píše:Já se budu opakovat, ale na těch jsy se Paníny skutečně vytáhlo, ty fotky jsou jedna lepčí jak druhá a kdyby někdo ten setík sesbíral, to by byla mňamka ... a třeba ne ani celý, ale už několik těhle karet vedle sebe by vypadalo suprověa samozřejmě vytáhnout Pavelce je paráda
a ty paralelky jsou taky povedený
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti