36 balíčků v boxu, 10 karet v balíčku - celkem 360 karet!
Klíčový nováček: Olli Jokinen
Paralelní karty:
Artists Proofs 1:35
Golden Blades 1:7
Insertní karty:
Check-It 1:18
Net Worth 1:35
EPIX 1:61
Certified Souvenir 1:14.500
A teď už k samotnému "breaku":
Zakoupil jsem tuto sérii hlavně pro doplnění zbylých 6ti karet base setu, které mi chyběli a pak hlavně na výměnu mnohdy odrbaných karet. Toť byla prvotní myšlenka

Hned na začátku, jsem vytáhl Net Worth kartu s Mikem Richterem a utvrdil se, že by nebylo vůbec špatné se vydat cestou těchto inzertů a pokusit se je sesbírat.

Po pár balíčcích následovala EPIX karta Pavel Bure - orange, verze Play. Tahle karta je určitě pěkná a mohla by někomu přijít vhod, takže ji dám k dispozici, pokud by ji někdo chtěl, může se ozvat, určitě se nějak domluvíme.

Sem tam se vyskytly Golden Blades (viz. níže obrázky). Z nich se mi s notnou dávkou šikovnosti podařilo zachránit Kirka McLeana, který už vypadal, že je slepen nadobro. Poškození ale není nikterak závratné a karta vypadá velmi dobře.

Se slepením byl poněkud větší problém u Check-It karty Johna LeClaira. Jak je možno vidět na scanu, jsou tam drobné nánosy barvy z přilepené karty. Marc Recchi je v naprostém pořádku. Kdo by měl zájem, určitě se může přihlásit. Obě karty jsou k dispozici, i přes nedokonalost u LeClaira, určitě může karta některého sběratele potěšit.

A nakonec Artists Proofs. Zde na mě ke konci, asi 3. balíček od konce, vykoukl Jocelyn Thibault. Parádní karta. Opět 100% stav, takže jsem moc rád, že zrovna tahle nebyla mezi slepenými

Sečteno a podtrženo, box splnil značnou část své úlohy, a sice především doplnit a nahradit set

K dispozici všechny Golden Blades, Check-Itky obě, Epix a u Artists Proofs to ještě rozmyslím

UPDATE: Prodáno/Vyměněno => Epix Bure; Golden Blades - Hodson, Wregget, Khabibulin; Snow