Box 5 bych si nechal líbit...

Hans píše: Komentář: Tak oba dva dnešní boxíky udělaly radost. V první jako top vidím podpisovku Denise Potvina a quad Quebec. Tenhle druhý byl nějaký golies auto box. Samozřejmě největší radost udělala podpisovka Beezera. Cup Clashes je opět pecka. Z těhle quad karet už mi chybí "pouze" For Your Country a All-Stars. Super je i Game-used jersey Svatého Patricka. Takové base jersey si rád nechám líbit.
No nevím, nevím... V produktech ITG Wayne minimálně v několika případech (o kterých stoprocentně vím) figuruje, viz:ma-me píše:Gretzky v produktech ITG není vůbec, všechno by to mělo být souvislé s absencí nějaké smlouvy, souhlasu atd...
Nevím, ale možná se to vztahuje jen na fotky... těžko říct, každopádně velká trojka Gretzky, Howe, Orr má smlouvu s UDnecak píše:No nevím, nevím... V produktech ITG Wayne minimálně v několika případech (o kterých stoprocentně vím) figuruje, viz:ma-me píše:Gretzky v produktech ITG není vůbec, všechno by to mělo být souvislé s absencí nějaké smlouvy, souhlasu atd...
http://necak.rajce.idnes.cz/nastenka#IMG_5366.jpg
(nechci dávat přímo obrázek, abych tu kolegovi nespamoval!)
Hans píše:No je to smutné, že vlastně největší hráč let 80tých v tomhle produktu chybí. Je to podle mě dané nejspíš autorskými právy. Myslím, že pro pana Price by nebyl problém sehnat nějký dres Gretzkyho, ale asi si to The Great One opravdu nepřeje. Myslím si, že stejný problém má ITG u dalších legend Bobby Orr a Gordie Howe, ale tady si nejsem jistej. Ale mám takový dojem, že jsem hlavně jejich podpisy, nikde neviděl.
Díky za odpovědi, každopádně je to hodně zajímavý... Produkty ITG mě hodně lákají, ale jako sběratele Wayna mě to zároveň strašně odrazuje...ma-me píše:Nevím, ale možná se to vztahuje jen na fotky... těžko říct, každopádně velká trojka Gretzky, Howe, Orr má smlouvu s UD
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti