Tak teď je to samozřejmě něco jiného. I když to bude znít divně, mně tolik špatný boxy nevadí (nebo spíš ne tolik jako dříve). Věděli jsme včera se ženou, že na tomto proděláme, ale chceme taky ukázat breaky boxů, který třeba lidi tolik nekupujou. A popravdě, radši takový box rozbalím já, než aby si ho koupil někdo, kdo na něj šetří třeba pár měsíců. My máme více možností i ty "horší" karty udat. Normální sběratel má ty možnosti menší. A třeba tyhle luxury bych nikomu nepřál...valento3 píše:Pavle, ty už raději nic neotvírejNeříkal jsi náhodou kdysi, že už nebudeš?
Každopádně Ultimate jednoznačnej provar, Luxury nic moc a Zenith dobrý, ale to jen kvůli nadšení z návratu Dufexu ...
Tak to taky doufámvalento3 píše:To byla samozřejmě nedsázkaChápu to, vše jak jsi vysvětlil, ale i když máš tu možnost dát to na shop nebo udat někde jinde, musí to zamrzet. Snad sis všechno štěstí nevybral tou Made To Order a ještě na něco pořádného narazíš
Chudák, ten chlapec musel podepsat tak miliardu karet a samolepek tenhle rokpavelbart píše:V Luxury byla jedna Redemption....Brandon Yip - kterýho tahám tento rok snad z každého boxu, je to takový můj "Lanny McDonald".
njn a pak, že nejsme světovípavelbart píše:To máš asi pravdu, všiml jsem si ale, že se to prodává jak patch...
Z vlastní zkušenosti Ti můžu říct, že pokud sbíráš konkrétního hráče, tak budeš chtít všechny tři variantyDampa17 píše:... no taky mě napadl on podle uspořádání a musím říct, že kdybych ho sbíral, tak by mě taková karta dost štvala ... to se mi moc nelíbípavelbart píše:JSY jsou skutečně 2, podívám se který, ale tipuju, že tam není Brodeur.
Ty verze jsou celkem 4, ještě úplně bez jersey - takže pro peněženku ještě horšíLucasek píše:Z vlastní zkušenosti Ti můžu říct, že pokud sbíráš konkrétního hráče, tak budeš chtít všechny tři variantyDampa17 píše:... no taky mě napadl on podle uspořádání a musím říct, že kdybych ho sbíral, tak by mě taková karta dost štvala ... to se mi moc nelíbípavelbart píše:JSY jsou skutečně 2, podívám se který, ale tipuju, že tam není Brodeur.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti