ITG Decades 1980s case break - Bonus box
Re: ITG Decades 1980s case break - box 2
Parádní karty, koukám, že tohle je mnohem lepší volba než BTP (alespoň letos)... Ať to vydrží i nadále...
Btw: Nejsou náhodou ty quad jersey v každém boxu??? Mám takový pocit...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
- Bianconero
- Legenda
Ten quad jersey Flyers parádní
ale hrozně se mi líbí ten Joe Sakic, pěknéé 

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
V každým boxíku určitě nejsou. Mrknul jsem na pár brejků na HI a jeden týpek měl ve třech boxech jednu quad a druhý v šesti boxech tři. Myslím, že z kejsu se jich dá vytáhnout tak 4 až 5.ma-me píše:Parádní karty, koukám, že tohle je mnohem lepší volba než BTP (alespoň letos)... Ať to vydrží i nadále...
Hans píše:V každým boxíku určitě nejsou. Mrknul jsem na pár brejků na HI a jeden týpek měl ve třech boxech jednu quad a druhý v šesti boxech tři. Myslím, že z kejsu se jich dá vytáhnout tak 4 až 5.ma-me píše:Parádní karty, koukám, že tohle je mnohem lepší volba než BTP (alespoň letos)... Ať to vydrží i nadále...
áá, tak to jo, ale zatím máš dobrý průměr

Tak po tomhle bych skákla radostí
squad jersey Flyers naprostá paráda, co teprve ten Lindbergh
máš bejt na co pyšnej 

Momentálně vytvořeno: 548 otázek (plán 1000)
Hotovo: 54,8%
Download: https://www.facebook.com/nhlprokviz/
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že ses nechal ukecat
Parádní karty 

- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Mna sa paci ze sa nam odkryva kus historie NHL, nadherne mena, nadherne karty. Len Tak dalej
No já začínám zjišťovat, že ta historii mě začíná hodně lákat. Samozřejmě na první místě asi budou pořád golmíci, ale tohle je super. Ve vší úctě ke všem dnešním hráčům, mám daleko větší radost z toho, když vytáhnu jersey Lafleura než jersey kartu Ovechkina. Větši radost z podpisu Savarda než třeba Stamkose. Většina amíků sbírá jenom high end rookie karty top hráčů. Tohle mě fakt neláká, i když ty karty mají asi největší hodnotu. No a sám si taky občas pořídím nějakýho Ekmana-Larssona. Uff doufám, že mě ještě ITG překvapní nějakýma super kartama.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No Hansi paráda
Opravdu neskutečné breaky a když to tak vidím, tak určitě do pár boxů půjdu taky... Prostě ITG umí vytřískat z vydaného produktu maximum 

Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Tomuhle rozumímHans píše:No já začínám zjišťovat, že ta historii mě začíná hodně lákat. Samozřejmě na první místě asi budou pořád golmíci, ale tohle je super. Ve vší úctě ke všem dnešním hráčům, mám daleko větší radost z toho, když vytáhnu jersey Lafleura než jersey kartu Ovechkina. Větši radost z podpisu Savarda než třeba Stamkose. Většina amíků sbírá jenom high end rookie karty top hráčů. Tohle mě fakt neláká, i když ty karty mají asi největší hodnotu. No a sám si taky občas pořídím nějakýho Ekmana-Larssona. Uff doufám, že mě ještě ITG překvapní nějakýma super kartama.

Naprostý souhlas s tvým rozpoložením

Nedivím se, že je vztah k hráčům (dávno) minulým máme lepší vztah než součastným. Ale co budeme říkat za 20 let? Každej kousek od Crosbyho bude určitě neskutečně vzácnej, už jen to že rozhodl ZOH v prodloužení, jako mladý se stal kapitánem a také ho dovedl ke Stanley Cupu v posledním možném zápase...to jsou věci, které teď nemají takovou hodnotu jakou ještě budou mít 

Momentálně vytvořeno: 548 otázek (plán 1000)
Hotovo: 54,8%
Download: https://www.facebook.com/nhlprokviz/
s tímhle názorem 100% souhlasímHans píše:No já začínám zjišťovat, že ta historii mě začíná hodně lákat. Samozřejmě na první místě asi budou pořád golmíci, ale tohle je super. Ve vší úctě ke všem dnešním hráčům, mám daleko větší radost z toho, když vytáhnu jersey Lafleura než jersey kartu Ovechkina. Větši radost z podpisu Savarda než třeba Stamkose. Většina amíků sbírá jenom high end rookie karty top hráčů. Tohle mě fakt neláká, i když ty karty mají asi největší hodnotu. No a sám si taky občas pořídím nějakýho Ekmana-Larssona. Uff doufám, že mě ještě ITG překvapní nějakýma super kartama.

Člověk 2 dny nečte fórum a tady se zrovna dějou takový věci
Sákra já bych se potil tohle rozbalovat a ještě tahat takový kusance. Jak doma zásadně nepiju, tak tady by u každýho boxu nějakej ten panáček slivovičky proběhnul. Zatím vážně super a jsem rád že tě Hansi myšlenky na ten v minulosti zmiňovanej "otvíračskej důchod" přešly. Obohačuješ nás tady všecky 

Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
Hansi, jestli jsi váhal nad dalším case letošních BTP a tímhle, tak určitě správná volba. U těch BTP bys měl zase tunu řadovek a šlo by stejně tak o 5-7 karet v boxu. Takhle to máš "čistý zisk". Krásný tři hard podpisovky (s těma hráčema je to pravda, člověk je kolikrát podle jména vůbec nezná, ale když pak koukne na wikinu a jenom počítá ty SC a jiný ocenění, tak se skoro stydí), zajímavý řadovky/inserty a jako bonus nakonec vždy tři mem karty, kde snad ani nejde šlápnout vedle (narozdíl od těch BTP).
Jinak předpokládám že opět nebude nic na prodej, že?
Jinak předpokládám že opět nebude nic na prodej, že?
Těžce jsem se zamiloval, takže nic na prodej zatím nebude. Maximálně budu zvažovat výměny za BTP. Ono hlavně tohle je produkt, kde člověk neví, jestli si má říct za jersey 50 nebo 200 Kč. Proto bych to nerad prodával.
Jinak ještě před odjezdem na chajdu jsem naskenoval jeden boxík.
Box 3
Inserty
Ron Hextall Decades Rookie
Guy Lafleur 100 Years of Hockey Card Collecting
Ken Morrow/Ron Greschner Battle of New York (celkem 5 karet v setu)

Autograph

Game-Used
Paul Coffey Game-Used Jersey black version /120
Raymond Bourque Trophy Winners black version /100
Dan Bouchard Between The Pipes black version /100

Komentář: I když se tentokrát žádná řacha nekonala, tak box hodnotím kladně. Na jersey kartách dva z mých nejoblíbenějších obránců Paul Coffey a Ray Bourque + jersey golmana se vždycky počítá. Na podpisech potěšil nejvíc Neal Broten a Brad Park. Super, super, super!!!
Jinak ještě před odjezdem na chajdu jsem naskenoval jeden boxík.
Box 3
Inserty
Ron Hextall Decades Rookie
Guy Lafleur 100 Years of Hockey Card Collecting
Ken Morrow/Ron Greschner Battle of New York (celkem 5 karet v setu)

Autograph

Game-Used
Paul Coffey Game-Used Jersey black version /120
Raymond Bourque Trophy Winners black version /100
Dan Bouchard Between The Pipes black version /100

Komentář: I když se tentokrát žádná řacha nekonala, tak box hodnotím kladně. Na jersey kartách dva z mých nejoblíbenějších obránců Paul Coffey a Ray Bourque + jersey golmana se vždycky počítá. Na podpisech potěšil nejvíc Neal Broten a Brad Park. Super, super, super!!!
Re: ITG Decades 1980s case break - box 3
No jo no, ta trojka je takovej slabší box
... ne to si samozřejmě dělám srandu, pořád parádní karty a je na co se koukat. Ať se daří i dál 

toto jsou neuvěřitelné breaky, posílám velké gratulace 

Parádní karty, doufám, že ITG v budoucnu plánuje stejnou sérii z let 90 

- Luksa9
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Paul Coffey
tak jeho jersey bych doma měl hrozně rád
to samé i Sakica
znám více tyhle starší hráče které jsem měl tu možnost ještě vidět hrát a zahrát si za ně třeba na playstationu.... skvělý hráči !!! Jeste by byl fajn nějaký ten Housley