SP Authentic, Donruss a Titanium

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2011.
Odpovědět
superman66
Legenda
Legenda

SP Authentic, Donruss a Titanium

Příspěvek od superman66 »

Box č. 1: SP Authentic

Ukázka řadovek a inzerty
Obrázek

To lepší z boxu:
Obrázek

Hodnocení: tento box vždycky byl a bude jen o tom zda člověk chytne tu správnou kartu. Jinak je to vzhledem k ceně boxu provar. Mě se podařilo že jsem sice chytl tu správnou kartu - Marks of Distinction je case hit, nicméně to by na ní musel být kdokoli jiný než Karl Alzner *bang*

Box č. 2: Donruss (myslím že to byl rok 1997-98)

Vše podstatné se vejde do jednoho scanu (Hašek je řadovka pro ukázku).
Obrázek

Hodnocení: Donrusky jsem si vzal částečně z nostalgie a z radosti z rozbalování, nečekal jsem nic extra, ale rozbalování jsem si pěkně užil. Co bylo také plus (a co není vždy u starých boxů samozřejmé) bylo že karty byly neslepené a v perfektním stavu.

Box č. 3: 2003 Pacific Private Stock Titanium

Inzerty a paralelky:
Obrázek

Jersey (Marleau je patch, ačkoli to není poznat :))
Obrázek

Hodnocení: tenhle box mám moc rád, v každém balíčku je jedna jersey, navíc většinou s lepšími hráči což je určitě také plus. Tohle je asi box který mě nezklame :)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Johann66
Veterán
Veterán

Re: SP Authentic, Donruss a Titanium

Příspěvek od Johann66 »

super breaky :thumbup:

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Tak SP Authentic je produkt, který mám rád. Jinak - pro mě by byl asi šok najít v boxu podpisovku krasobruslaře, ale má docela zajímavý životní příběh.

Timothy Richard Goebel (born September 10, 1980 in Evanston, Illinois) is an American retired figure skater. He is the 2002 Olympic bronze medalist. He was the first person to land a quadruple salchow in competition and the first person to land three quadruple jumps in one program. He landed 76 career quadruple jumps before his retirement in 2006.

http://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_Goebel
Hobby od roku 1994.

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Tony Lapacka píše:Tak SP Authentic je produkt, který mám rád. Jinak - pro mě by byl asi šok najít v boxu podpisovku krasobruslaře, ale má docela zajímavý životní příběh.

Timothy Richard Goebel (born September 10, 1980 in Evanston, Illinois) is an American retired figure skater. He is the 2002 Olympic bronze medalist. He was the first person to land a quadruple salchow in competition and the first person to land three quadruple jumps in one program. He landed 76 career quadruple jumps before his retirement in 2006.

http://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_Goebel
No já bych raději kdyby ty quadruple jumps dělal s hokejkou *lgh*
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Ach jo, ty spáčka. Tenhle produkt patří k mým nejoblíbenějším, jenomže nemůžu se zbavit dojmu, že UD nedokáže využít jeho potenciál. Na sottkách většinou rookie hráči. Proč? Vždyť od toho by měli být v tomhle produktu Future Watch karty. A když to nejsou rookie hráči, tak jde většinou o ty méně známé a prověřené. Nevím, jaké jsou náklady, ale já bych z tohohle produktu udělal vlajkovou loď podpisovek. Vždyť je tolik legend, které by si ten podpis zasloužily.

A teď k brejku. Marks of Destinction je super karta, ale hráč na ní se moc nepovedl. Když to řeknu zjednodušeně, tak kdyby si v případě zachování týmové příslušnosti vyměnil jména následovně: Frazer McLaren :arrow: Logan Couture, Perttu Lindgren :arrow: Jamie Benn, Karl Alzner :arrow: Alex Ovechkin a místo krasobruslaře nějaká pěkná sottka, tak je z toho skvělej brejk. Holt tohle je fakt hodně hit or miss produkt.

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Já myslím, že z těch nováčků v SP Authentic má nejslibnější kariéru před sebou Mathieu Perreaul z Capitals. No uvidíme.
Hobby od roku 1994.

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2011“