1997-98 SCORE Hockey Hobby Box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2011.
Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

1997-98 SCORE Hockey Hobby Box

Příspěvek od Bianconero »

Popis produktu: 1997-98 Score Hockey Hobby Box
36 balíčků v boxu, 10 karet v balíčku - celkem 360 karet!

Klíčový nováček: Olli Jokinen

Paralelní karty:
Artists Proofs 1:35
Golden Blades 1:7

Insertní karty:
Check-It 1:18
Net Worth 1:35
EPIX 1:61
Certified Souvenir 1:14.500

A teď už k samotnému "breaku":

Zakoupil jsem tuto sérii hlavně pro doplnění zbylých 6ti karet base setu, které mi chyběli a pak hlavně na výměnu mnohdy odrbaných karet. Toť byla prvotní myšlenka :P ... Z 36ti balíčků jich byla zhruba 1/3 slepených. Je to holt starší produkt a tak nemůžu čekat 100% zázraky...

Hned na začátku, jsem vytáhl Net Worth kartu s Mikem Richterem a utvrdil se, že by nebylo vůbec špatné se vydat cestou těchto inzertů a pokusit se je sesbírat.

Obrázek

Po pár balíčcích následovala EPIX karta Pavel Bure - orange, verze Play. Tahle karta je určitě pěkná a mohla by někomu přijít vhod, takže ji dám k dispozici, pokud by ji někdo chtěl, může se ozvat, určitě se nějak domluvíme.

Obrázek

Sem tam se vyskytly Golden Blades (viz. níže obrázky). Z nich se mi s notnou dávkou šikovnosti podařilo zachránit Kirka McLeana, který už vypadal, že je slepen nadobro. Poškození ale není nikterak závratné a karta vypadá velmi dobře.

ObrázekObrázek

Se slepením byl poněkud větší problém u Check-It karty Johna LeClaira. Jak je možno vidět na scanu, jsou tam drobné nánosy barvy z přilepené karty. Marc Recchi je v naprostém pořádku. Kdo by měl zájem, určitě se může přihlásit. Obě karty jsou k dispozici, i přes nedokonalost u LeClaira, určitě může karta některého sběratele potěšit.

Obrázek

A nakonec Artists Proofs. Zde na mě ke konci, asi 3. balíček od konce, vykoukl Jocelyn Thibault. Parádní karta. Opět 100% stav, takže jsem moc rád, že zrovna tahle nebyla mezi slepenými :)

Obrázek

Sečteno a podtrženo, box splnil značnou část své úlohy, a sice především doplnit a nahradit set ;) . Potěšil mě výše zmíněný Net Worth a jinak celkově vydařený boxík :) . Nebyl to takový hit, jako třeba u martyho80, ale i tak dávám :thumbup:

K dispozici všechny Golden Blades, Check-Itky obě, Epix a u Artists Proofs to ještě rozmyslím :D , ale asi ji taky poskytnu dál ;) .. Takže díky za pozornost a pokud něco budete chtít, stačí se ozvat do SZ 8-)

UPDATE: Prodáno/Vyměněno => Epix Bure; Golden Blades - Hodson, Wregget, Khabibulin; Snow
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

corfix
Legenda
Legenda

Re: 1997-98 SCORE Hockey Hobby Box

Příspěvek od corfix »

Tak určitě pěkný box. Richter není vůbec špatný. A měl jsi tam vše, co by tam mělo být, včetně EPIX. Bohužel opět slepení karet, je to celkem na nic, říkám rozbaloval jsem asi 4-5 těchto boxů a až ten poslední byl slepený, jestli je to nějaká jedna várka. Nevím...
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

Bianconero
Legenda
Legenda

corfix píše:Tak určitě pěkný box. Richter není vůbec špatný. A měl jsi tam vše, co by tam mělo být, včetně EPIX. Bohužel opět slepení karet, je to celkem na nic, říkám rozbaloval jsem asi 4-5 těchto boxů a až ten poslední byl slepený, jestli je to nějaká jedna várka. Nevím...
Nestěžuju si, spíš naopak :) Hlavně mám dosbíraný base set, i když některé karty by to ještě chtělo vyměnit. A co se týče slepených karet, je to holt prekérka. Ale i tak je to pořád za ty peníze naprosto skvělý box :thumbup:

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

Jj, mě to odnesly v tom posledním boxu řadovky a bohužel to nejlepší - Net Worth, vše ostatní bylo OK a EPIX jsem tam možná "naštěstí" neměl... Škoda, že se nedá zjistit v jakém stavu ty karty jsou předem. Chtěl jsem si ještě jeden box koupit, ale když vidím, že i ty jsi je měl slepený, tak se mě do toho moc nechce. No uvidíme...
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:

2017-18 OFS Classic:

vše

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

ja jsem za posledni pulrok rozbaloval 2 tyhle boxy a karty jsem slepene v obou, ale jak sam pises tak s tim se musi pocitat :wave:

sn00ze
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sn00ze »

ja tento box rozbaloval jako muj uplne prvni box v zivote a vetsina karet taky slepenych, tak to nebylo moc prijemne uvitani do sveta breaku :)
Roberto Luongo 40/xxx
Vancouver Canucks 170/xxx

Bianconero
Legenda
Legenda

sn00ze píše:ja tento box rozbaloval jako muj uplne prvni box v zivote a vetsina karet taky slepenych, tak to nebylo moc prijemne uvitani do sveta breaku :)
Já jsem tenhle teď taky otevíral jako úplně první box v životě :D ale nemůžu říct, že by to nebylo příjemné :) sice trošku zamrzí McLean a LeClair trošku olepení, ale u řadovek mě to tak nepálí, když jsem potřeboval dosbírat set. Celkově jsem rád, protože tohle byla a je moje nejoblíbenější série karet :)

Joe501

Příspěvek od Joe501 »

Solidní inserty a když jsi přežil i to slepení některejch karet :thumbup:

Ohledně Epix karet jsem pohledal a zjistil, že vycházely v několika sériích od Pinnacle a to ve verzi: Epix Orange, Epix Purple, Epix Emerald a od každý setík: play, game, season a moment.

Nikde jsem ale nenašel co za karty jsou ty Certified Souvenir 1:14.500! Máte někdo checklist nebo ještě lépe foto???

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

Joe501 píše: Nikde jsem ale nenašel co za karty jsou ty Certified Souvenir 1:14.500! Máte někdo checklist nebo ještě lépe foto???
Už jsem se tady na to ptal, ale nikdo mi zatím neodpověděl, vůbec netušim, co to je :x

Jinak EPIX by měly být takhle:

Play
Purple/Emerald 1:19
Cards 1-6 random inserts in various products
Cards 7-12 found in Zenith packs
Cards 13-18 found in Pinnacle packs
Cards 19-24 found in Score packs

Game
Purple/Emerald 1:19
Cards 1-6 found in Score packs
Cards 7-12 found in Pinnacle Certified packs
Cards 13-18 found in Zenith packs
Cards 19-24 found in Pinnacle packs

Season
Emerald /50
Random inserts in various products

Moment
Purple 1:19
Emerald /30
Cards 1-6 found in Zenith packs
Cards 7-12 found in Pinnacle packs
Cards 13-18 found in Score packs
Cards 19-24 found in Pinnacle Certified packs
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:

2017-18 OFS Classic:

vše

marty80
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od marty80 »

Já myslím, že jsi měl parádní break, golden blades golmani a byl i epix , to je super a thibault press proof paráda , já ho měl doma taky :thumbup:

Bianconero
Legenda
Legenda

marty80 píše:Já myslím, že jsi měl parádní break, golden blades golmani a byl i epix , to je super a thibault press proof paráda , já ho měl doma taky :thumbup:
Díky ;) Až na těch pár slepených karet značná spokojenost :)

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2011“