Opět překrucování, nepochopení a mluvení o koze, když já mluvím o voze.
Ale pod pojmem standartní očekáváný obsah si popsal přesně to, co jsem já myslel, tak v tom nehledej něco jiného. Já totiž myslel přesně to.
Ad druhý odstavec - a proč nemůže být to stejné i u jiných sérií u jiných boxů? Proč i u jiných sérií, nemůže být nějaký standartní zajímavý obsah? Proč nesrovnávat nové boxy se starými? Proč by nemohl mít ten střední proud sérií nějaké pěkné řadovky, zajímavé inserty, paralelky, rc karty a občas nějakou tu "pecku" pro lidi jako ty? Kteří kupují box s tím, že chtějí pecku. Když v takovém boxu najdu pecku - fajn, potěší to, dobrý bonus. Ale hlavně bych měl radost z toho zbytku, z toho základu boxu.
Proč musí být boxy, ve kterých je naprosté prd, žándé inserty, rc, paralelky, prostě žádný základ, jen naděje na super kartu. Jak pak mám z takového boxu mít radost? Ať si tam klidně je naděje na super kartu, i kdyby byla sebemenší, ale ať tam taky je i nějaký slušný základ.
A co se týče rohlíku. Já nepsal jeden za 1 kč a druhý za 3 kč. Já jsem naprosto záměrně nereálně psal jeden za 250 kč a jeden naprosto totožný za 1,50 kč.
Ale nemá smysl to řešit. Jak se praví "sytý hladovému nevěří" Hledíš na to prostě z pozice bohatějšího člověka, kterému je jedno co rozbaluje, neřešíš obsah, je ti jedno jestli je nezajímavý, hlavně že si za ten box mohl utratit peníze a rozbalit jej i kdyby byl sebehorší a cena sebevětší.

Kdyby ti UD, ITG nebo Panini naplivalo do prázdných balíčků a udělalo z toho serii s boxem za 2500, tak to s radostí koupíš, protože nepotřebuješ nějaký standartní slušný obsah boxu, o kterém pořád mluvím. Ty rozbalíš box s prázdnými balíčky s plivancema a řekneš si "mmm fajn, super box, utratil jsem za něj sice 2500 a nebyly tam ani pěkné řadovky ani inserty, ani rc, ani paralelky, ale příště se třeba zadaří a budu tam mít "pecku"