Nejdříve 4 bonusové balíčky. Hlavně potěšil Eliáš, 2x Pálffy a Varaďa. Vše je volné.

Pak jsem s pustil do Artifacts. A to bylo docela zklamání. Vlastně nic zajímavého, ale asi se ani nedalo nic čekat. Trochu jsem nepoučitelný. Takže potěšilo jen pár fajn jmen. Samozřejmě jako řadovky to jsou krásné karty. Ale škoda, že Thomase už přesně na téhle kartě mám. Vše je volné.

Dále 3 balíčky korunek 2000-01. A tady zavládla víc než spokojenost

A hurá na Panini All-Goalies. Už jsem o nich slyšel hodně, hlavně jak skoro nikdo nechytl známějšího brankáře a jak se objevilo pár poškozených balení. No a posuďte sami, jak se zadařilo, já jsem rozhodně spokojený

Nejdříve řadovky. Kromě Thomase a Pavelce vše volné.

Teď ty paralelky nebo inserty (omlouvám se za nepřesnost, kdyžtak mi to objasněte

No a hurá na jersey. Tak co jsem asi vytáhl?
O
R
O
B
R
T
E
G
O
L
N
O
U
A i tenhle fešák je volný, tak snad potěší něčí sbírku

No a to nejlepší nakonec, Pacific 2002-03. Očekávání bylo celkem průměrné, ale jako vždy tato značka nezklamala. Karet je opravdu požehnaně, úplně vše je k prodeji/výměně, určitě piště, když budete mít o něco zájem.
Začnu řadovkami. Vše celkem v pohodě, je jich skutečně hafo. Duplikátů ne moc, fotil jsem lepší hráče.

Brankáři. Celkem na řadovkách 45 kusů. Vše volné.

Pak Češi. Celkem bylo na řadovkách 30 kousků. Kabelku a Nedvěda jsem vmáčkl ještě pod jedny karty a nakonec jsem objevil Hrdinu. Stejně jako zbytek vše k dispozici.

A Slováci. Vše volné.

Hurá na REDky. Jsou v každém druhém balíčku, takže žádná velká hodnota, ale docela jsem vychytal vtipnou českou trojku

A jdeme na inserty. Hodnota není dle BV nijak závratná, ovšem to provedení je luxusní. Chci zpátky takovéhle karty! Znovu vydat!

Impact Zone bylo 5 a nejvíce potěšil Mario. Nějak ho teď pořád tahám, nevím, čím to je :pisk . Vše je volné.

Maximum Impact. Tak nevím co bych mohl chtít víc. Kvarteto Hašek, Roy, Nabokov a Joseph.Šlo vytáhnout vůbec něco lepšího?

Lampligthers. Docela fajn. Mohly být lepší jména, ale myslím, že na ostatních insertech je jich až až.

Man Attractions. Co na to říct. Mario a Thornton. Super! Vše volné.

Shinning Moments. Potěšení, náš Vrbata. Také k dispozici.

No a jde se na jersey. Jako druhou jsem vytáhl keepera, takže fajn. Konkrétně Denise. Kdo má zájem, nechť se hlásí

No a jasný vítěz boxu, kterého jsem našel já (aspoň něco mi táta se sestrou dopřáli). Naživo opravdu nádherná karta, snad se někomu bude líbit do sbírky :bravo . Určitě se ozvěte, kdyby byl zájem.
T
R
A
R
U
S
E
R
B
I

A ještě zezadu limit

Na závěr snad jediné - karty jsou opravdu krásné, Pacific opět (jako ostatně vždy) nezklamal a co je hlavní otvíračku jsme si náramně užili. Jeden balíček dokonce rozbalila i mamka, skoro mám strach, že za chvíli začnou taky sbírat