- Zároveň tento break dávám k dobru i z toho důvodu, že prostě ne vždycky platí taková ta klišé, že retaily, nedejbože blastery, stojí víte za co...

Base:

"Ostatní":

necak píše:Já se do téhle série úplně zamiloval... Mám rád NHL, historii a výtvarné umění, takže tohle je pro pro mě prostě něco jako Kinder vejce - 3 v 1!
Kolego, s Tebou já se nebavím - přehodil jsi mě na Aukru v aukci o těch 100 balíčků...superman66 píše:Masterpieces je skutečně lahůdka. Ta kresba pokud se umí tak to umožňuje vykreslit hráče v super herních pozicích. Bez rušivých efektů co můžou být na fotce (reklama, jiný hráč co "překáží" atd... ). A box perfektní, na blaster chytit auto je super
Aaa, tak to sorrynecak píše: Kolego, s Tebou já se nebavím - přehodil jsi mě na Aukru v aukci o těch 100 balíčků...Ne, samozřejmě sranda! Gratuluju a strašně moc se těším na break! Doufám, že ho tu uvidíme!!!
![]()
![]()
Já tu aukci taky sledoval, ale trošku jsem se bál, že pár balíčků bude jak prodejce uvádí a zbytek doplní blaster balíčky a balíčky typu Topps 90-91 atd...superman66 píše:Aaa, tak to sorrynecak píše: Kolego, s Tebou já se nebavím - přehodil jsi mě na Aukru v aukci o těch 100 balíčků...Ne, samozřejmě sranda! Gratuluju a strašně moc se těším na break! Doufám, že ho tu uvidíme!!!
![]()
![]()
Doufám že to za to bude aspoň stát
Brejk sem až balíčky přijdou pak samozřejmě dám, tedy do sekce balíčků..
S prodejcem mám ty nejlepší zkušenosti a sám mi garantoval, že to tak určitě není (proto jsem také přihazoval), navíc zhruba vím, co supermanovi přijde za balíčky a jejich celková cena je (pokud beru orientačně ceny na hokej-karty.cz) je něco málo přes 6 tisíc, takže rozhodně tam nejsou většinou Victorky apod., ale rád se nechám překvapit breakem!Tabaracci píše: Já tu aukci taky sledoval, ale trošku jsem se bál, že pár balíčků bude jak prodejce uvádí a zbytek doplní blaster balíčky a balíčky typu Topps 90-91 atd...
Tak to potom jonecak píše:S prodejcem mám ty nejlepší zkušenosti a sám mi garantoval, že to tak určitě není (proto jsem také přihazoval), navíc zhruba vím, co supermanovi přijde za balíčky a jejich celková cena je (pokud beru orientačně ceny na hokej-karty.cz) je něco málo přes 6 tisíc, takže rozhodně tam nejsou většinou Victorky apod., ale rád se nechám překvapit breakem!Tabaracci píše: Já tu aukci taky sledoval, ale trošku jsem se bál, že pár balíčků bude jak prodejce uvádí a zbytek doplní blaster balíčky a balíčky typu Topps 90-91 atd...
Byla to tato: http://aukro.cz/megalot-100-original-ba ... oo#historymira095 píše:Mohli by ste sem hodit odkaz s tou aukcí? Jinak samozřejmě podpisovka z blasteru parádní!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host