ITG Canada vs. the World

Boxy otevřené sběrateli v měsící říjnu 2011.
Odpovědět
DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

ITG Canada vs. the World

Příspěvek od DzEjDy »

Tenhle produkt je hodně podobný ITG Decades. Z mýho pohledu možná škoda aby vyšly takhle krátce po sobě, ale to je můj názor. Každý box obsahuje 3 různé inserty, 2 autograph karty a 4 GU memorabilia.

Obrázek

100 Years of Hockey Card Collecting - Marián Gáborík
Great Moments - Phil Esposito
Roots of International Hockey - Harry Sinden

Obrázek

Neal Broten (USA) a J.-P. Parise (Kanada). Ten Broten je v checklistu označen jako SP a Parise je otec Zacha z NJD. Škoda že oproti Decades jsou tyto podpisovky s nálepkama, ale grafika samotný karty asi nic jinýho nedovoluje.

Obrázek

Triple Gold (Silver version 1 of 50) - Scott Niedermayer
International Materials Patch (Black version 1 of 6) - Tony Amonte
International Materials Jersey (Black version 1 of 120) - Ilya Bryzgalov
Canadian Cloth Jersey (Black version 1 of 120) - Alex Auld

Škoda že ten Patch u Amonteho je jenom jedna barva. Ono vůbec by to mohlo být na barvičky trochu pestřejší.

Celkově hodnocení brejku asi takový průměr. Otvírat ho Kanaďan nebo Američan, tak by to bylo lepší, ale jako Evropan nic co by dokázalo vyloženě posadit na zadek.
Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Re: ITG Canada vs. the World

Příspěvek od Bianconero »

No, takové to nenadchne, ani neurazí. Být ty patche barevnější, tak je to myslím lepší. Té kartě se Scottem N. by neškodila červená barva, hned by ta karta dostala větší punc, lepší pohled. Každopádně zajímavý break a pro mě nedostupný, takže rozhodně jsem rád, že s ním někdo přišel :-) Těším se, jestli přijde někdo další s touto sérií :-)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Design tech karet nic moc, je tam ale nekolik zajimavych podpisovek, tady se uplne nepovedly. Alespon nebudu muset loudit, protoze si myslim, ze si je Dzejdy bude chtit stejne nechat. Produkt, ktery se spise vyplati shanet jednotlive. Napad super, provedeni zaostava hodne za itg international ice.

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

DzEjDy píše:Škoda že oproti Decades jsou tyto podpisovky s nálepkama, ale grafika samotný karty asi nic jinýho nedovoluje.
Tohle jsem nepochopil, proč nedovoluje? Mě se zdá že na té kartě by se hard signature vyjímal velmi pěkně...
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Box asi průměr, těžko srovnávat s tím, co se z nich tahá, protože tohle je první break téhle série co jsem viděl. Ale ty podpisovky jsou nádherné, stejně jako ta triple gold s niedermayerem.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

superman66 píše:Tohle jsem nepochopil, proč nedovoluje? Mě se zdá že na té kartě by se hard signature vyjímal velmi pěkně...
Asi jsem to špatně formuloval, měl jsem spíš namysli, že už od začátku jsou ty karty dělaný s tím, že tam budou lepit nálepky. Ono třeba zrovna tito dva hráči mají "normální" podpis, ale jsou určitě i tací, kteří by se do toho rámečku nevešli a to už pak ve mě evokuje že to je pouze podepsaná karta a nikoliv podpisovka. V tom právě jsou podpisovky z Decades dokonalý, že je tam naprostá volnost pro hráčův podpis.
Obrázek

wrc3
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od wrc3 »

Dzejdy a kdy lupneš ty artifakty ? *cl*
MARC ANDRE FLEURY / KRIS LETANG + PENS

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Moc pěkný karty, taková klasika od ITG, akorát když koukám na tu Triple Gold, tak mi příjde taková "smuteční" ... a u toho patche je samozřejmě škoda, že není vícebarevný ...

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak produkt, na který jsem byl hodně zvědavý. Uvažoval jsem o koupi kejsu, ale nejspíš to nechám být a podpisovky, které se mi hrozně líbí, si seženu jednotlivě. Z jersey karet se mi z brejku nejvíc líbí Canadian Cloth. Parádní nápad je ta triple gold karta, ale bohužel tady mi chybí trošku větší barevnost. Přijde mi taková nedodělaná.

Suma sumárum byl brejk určitě slabší na jména. Nicméně tady si myslím, že by tomu slušela Decades varianta 3 podpisy, 3 jersey, ale když se podívám na checklist, tak sehnat všechny ty podpisy bylo asi dost nákladné.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Souhlasím s názorem, že to vyšlo brzy po Decades...mělo by to větší kouzlo třeba za rok.
Break jak píšete, takový průměr. Ale u ITG i průměr jde...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Omlouvám se,ale zatím je to pro mě docela zklamání :thumbdown:
že by grafikům ITG došla invence? je p.Price uvězněn? kdy přijde řada na Ma-me? a co na to Jan Tleskač?

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Já bych řekl že problémem letošních ITG je, že úplně zbytečně letos tlačí ven spoustu sérií rychle za sebou, které jsou si tématicky i obsahově hodně blízké. Už při vydání BTP jsem cítil lehký zklamání a mírný odklon od klasického sběratelství na úkor byznysu, což do letoška nebylo pro ITG vůbec typický. Pořád doufám že se po letošním tak trochu komerčním roce vrátí zpátky k tomu, co bylo jejich charakteristikou doposud.

Jenom takový malý příklad k tý podpisovce Brotena (a těch hráčů bude určitě víc). V Decades má dvě verze (Minnesota a USA), teď další USA. Přijde mně trochu škoda takhle rychle za sebou vystřílet potenciál na podpisy hráčů, kteří tvořili historii hokeje a jejich karty nevycházejí zrovna každý den. Jenom prostě abysme mohli vydat další produkt. :|
Obrázek

hokej399
Legenda
Legenda

Příspěvek od hokej399 »

Ahoj ja jsem mel jeden box a spokojenost.Podpisovka Roy a Housley,B.Morow Training day 3 barevny emblem patch,Canadian Cloth Lecavalier,World junior grads Chelios,Miko koivu jersey black a tri dalsi obycejne karty.Box se dal koupit i s postovnym za 105 dolaru.Pokusim se dat pres vikend fotky. *cl*

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Nápad zajímavý, ale provedení působí poněkud uspěchaně. Určitě mají v ITG navíc.

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2011“