Momentálně jsem v polovině prvního boxu a musím říct, že už teď jsem spokojen...
Jak jsem slíbil děje se...
Všechno jsem to přebral, složil base set, nafotil atd.
Tento produkt má být zřejmě nějakým způsobem navázán na sérii Parkhurst 06/07, i když nevím jak je to přesně myšleno, jestli update, ed.2 nebo jinak? Navíc jsou zde vidět i prvky ze série Legends Masterpieces, který vyšel v sezóně 08/09 - takže kombinace přímo pro mě.
Oproti ročníku 06/07 UD celkem znatelně ubralo na podpisovkách. Dříve byly v boxu 4, v dnešním provedení je podpisovka jedna, v lepším případě dvě.
Když srovnám design obou sérií, řadovky bych možná po delším prozkoumání volil letošní, ale podpisy jsou lépe vidět a lépe vypadají na předešlé verzi. Kdyby byly letošní podpisovky stříbrnou fixou, vypadaly by o moc lépe.
Oproti dřívějšku přibyly inserty (tady je právě vidět vliv Masterpieces a u mini zase Champs)... Je to taková směska 3 produktů.
Co se týče návratnosti, tak pokus se nechytí pecka, návratnost nebude růžová. Drtivá většina podpisovek se dá následně sehnat do 10 USD... ale to se dá říct skoro o každém produktu. Navíc boxy jsou o něčem jiném...
Tak a ke kartám...
Ukázka base karet - celkově mi karty přijdou hodně náchylné na poškození - rohy

Champs mini - black (v každém balíčku)

Champs mini - green (Potvin - první karta - je Parkhurst back)

Inserty, které se mi líbí asi nejvíc (tuším, že se jmenují Wire photo??), moc jsem chtěl vytáhnout podepsanou verzi tohoto insertu, ale buhužel se to nepovedlo...

Inserty Renditions

Renditions ve verzi "Black and white"

Podpisovky, gró celého produktu - v mém případě pouze základní podpisovky, dají se najít i mnohem lepší kousky v podobě podepsaných insertních karet...
Potěšily podpisy Villemureho, Suttera a Leacha, které na žádné jiné kartě ještě nemám...

No a pomalu se blížíme ke konci...
Druhá hvězda večera je karta CHAMPS MINI GOLD RAINBOW s limitem /11 - Howie Morenz... moc pěkná karta a takový limit se také z produktů za 70 dolarů netahá každý den...

A první hvězda bez komentáře... O tomto jsem dlouho sníval