BEST OF BOX BV 80usd

UD ARTIFACTS 11/12
1. box

Ovie /999 a /99

2. pridam pozdeji
Ani bych neřekl, Malkin a Detroitské trio je přeci taky superGustavsson50 píše:VANGUARD super.
Sorry ale dovolím si rýpnout že ten druhej box Artifacts teda nic moc ale aspoň ten první se poved.
uplne mi mluvis z duse... mam z tech breaku Artifacts smisene pocity... jedine co to muze zachranit tak jsou Redemption, ale to se vetsinou nestava...superman66 píše:Ta bílá barva dresu je fakt naprd.. když vidím ty tři karty nad sebou (Trios detroit a dvě pens (navíc Malkin)).. tak je to paráda, ale kvůli těm dresům to vypadá trošku "vyblitě"... nějak by mě to neohromilo... přitom kdyby to bylo barevnější tak luxus a dle mého by to ten první box přebylo...
Typický Artifacts, milion verzí a všechny téměř stejný. Skoro je problém rozeznat obyčejnou /150 a 1of1 kartu. Jinak mám Artifacts rád, ale tohle mi docela vadí.E00N píše:P.s. Ale je zajimave kolik ruznych limitaci a karet muze mit jeden hrac. Napr. muj pavelec. To je milion paralelek , kombinaci jersey a patch, horizontal a vertical , kdo se v tom má vyznat ?:D
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host