Artifacts 11/12 Lavina v rytmu Blues

Boxy otevřené sběrateli v měsící říjnu 2011.
Odpovědět
TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Artifacts 11/12 Lavina v rytmu Blues

Příspěvek od TwentyTwo »

Tak konečně jsem se zaregistroval i zde :-)

Dalším boxem v pořadí letošního ročníku jsou oblíbené Artifacts. Jsem opravdu rád, že UD upustilo od podle mě nepovedených loňských "mlhavých" řadovek. Letošní se mi opravdu líbí. Box dorazil v rohu pokrčen, měl jsem strach o karta, ale "naštěstí" to odneslo jen pár řadovek.

Řadovky Oilers + inserty
- Hall mi udělal asi největší radost z celého boxu. Ta zelená barva se opravdu pěkně vyjímá.
- Larionov na Legends, jsem rád, že UD nezapomnělo i na takové hráče.

Obrázek

JSY, auto, RC
- Chris Stewart - pěkný patch, tipl bych ještě z dresu AVS
- Pavelec - i když bílej, tak taky dobrý
- Autofacts - hráče ještě neznám
- RC - to samé jak autofacts
- Hodgson už RC má, tak redemption taky nebude žádná sláva

Obrázek

S boxem jsem relativně spokojen. Mohlo to být horší, ale i lepší. Jsem rád za počet Oilers.

Kubi12
Hvězda
Hvězda

Re: Artifacts 11/12 Lavina v rytmu Blues

Příspěvek od Kubi12 »

Složení memorabilia karet v tomto boxu bych řekl, že je parádní *gp*
Pomoc mi s mojí sbírkou! Karty, které sháním najdeš na mém WANTLISTu na odkazu níže:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 11#p196211

Grazlboss
Opora
Opora

Příspěvek od Grazlboss »

Hall je super, hlavně pro tebe do sbírky :thumbup: U Pavelce škoda jednobarevného dresu, ale zase s limitem.
Sbírám: Toronto Maple Leafs DO sezóny 2015-16.
aktuální počet k 04.03.2023: 7497 karet

michalghostt
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od michalghostt »

Larionova a Pavelce upřímně závidím :D a ohledně té redemption... to je tren typ karty co se setře,zapíše nainternet a distributor vám zašle novou? ještě jsem se s něčím takovým nesetkal

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

michalghostt píše:Larionova a Pavelce upřímně závidím :D a ohledně té redemption... to je tren typ karty co se setře,zapíše nainternet a distributor vám zašle novou? ještě jsem se s něčím takovým nesetkal
Přesně tak, je to např. z toho důvodu, že výrobce nestihne pořídit všechny podpisy, a proto se to dělá takovým způsobem.

Jen u těchto Artifactů není žádné jméno, ani číslo jen tým, takže držitel neví o jakého hráče se jedná? :crazy:

Jinak pěkný break, bohužel zde bylo několik top breaků a proto tento leží jaksi ve stínu, ale určitě se nejedná o nějaký hodně špatný break. Jersey/patch /35 určitě paradá, bohužel mohlo být lepší jméno. U podpisů je to bohužel těžký, protože je vkládáno velké množství nováčků a Hall /99 určitě musel potěšit, navíc, jako fanouška Oliers několikanásobně... :thumbup:
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

corfix píše: Jen u těchto Artifactů není žádné jméno, ani číslo jen tým, takže držitel neví o jakého hráče se jedná? :crazy:
Jedná se o Rookie Redemption kartu.. máš buď karty s logem týmu (30 ks) a pak WILD (nevíš ani tým, ze kterého je RC). Po začátku sezóny, až do oficiálních zápasů nastoupí nováčci, může výrobce teprve vyrobit jejich karty. Takže vybere si nejlepší z dostupných a ty potom dá na karty. Když máš Canucks, dostaneš nováčka z VAN. Pokud by se stalo, že třeba za nějaký tým nastoupí 2 nováčci (třeba RNH a dejmu tomu Lander), tak na kartu s logem týmu (EDM) by dal Upper Deck RNH jako č.1 loňského draftu a Lander by šel na WILD redemption. Takže na kartě EDM bude na 99.9% právě RNH. Snad se to dá takhle pochopit :)

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

sabres911 píše: Jedná se o Rookie Redemption kartu.. máš buď karty s logem týmu (30 ks) a pak WILD (nevíš ani tým, ze kterého je RC). Po začátku sezóny, až do oficiálních zápasů nastoupí nováčci, může výrobce teprve vyrobit jejich karty. Takže vybere si nejlepší z dostupných a ty potom dá na karty. Když máš Canucks, dostaneš nováčka z VAN. Pokud by se stalo, že třeba za nějaký tým nastoupí 2 nováčci (třeba RNH a dejmu tomu Lander), tak na kartu s logem týmu (EDM) by dal Upper Deck RNH jako č.1 loňského draftu a Lander by šel na WILD redemption. Takže na kartě EDM bude na 99.9% právě RNH. Snad se to dá takhle pochopit :)
Určitě, díky za vysvětlení. *gp*
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

isengard
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od isengard »

tieto nove artifacts su super a nadherne.som zvedavy kto prvy vytiahne fuzateho Lannyho,bo som ho tu este nevidel :P ale ak uz ho tu niekto mal ospravedlnujem sa.kazdopadne gratulacia k super boxu :thumbup:

Jarin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jarin »

Z těch Artifacts jsem snad neviděl vyloženě špatný box... gratulace!

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2011“