... ale samozřejmě gratulace a přeju, ať karta co nejdřív dorazí

Tak to joma-me píše:To je jen ukázka...vojta píše: Ale oproti podobné serii 06/07 je v boxu docela málo golmanů
Úplně stejně jako ta první base karta na fotce, akorát podepsaná... Gretzky má 2 řadovky. Jednu za Edmonton, ta má číslo 1 a druhou za Kings, ta má číslo právě 99, takže by to měla být ona...Zangriel píše: jak asi vypada ta karta co by mela prijit postou?
Aukce na ebay musíš brát vážně až po jejich ukončení... sleduj jí do konce a uvidíš jak to začne skákat...Michal píše:Moc pěkné karty, ty wire se mi taky moc líbí a nejsou ani moc drahé. Popravdě jsem u těch podepsaných čekal nějakou pálku a naopak je na Bayi třeba Howe ,,jen" za 62 dolarů a aukce končí za 4 hodiny...
P.S. Na breacích nových karet se mi strašně líbí, že nikdy nevím co uvidím: nesleduju totiž fotky vypouštěné firmami, jak budou vypadat nové ročníky, a tak se podoby karet dozvídám až díky vám - moc vám za to děkuju!![]()
P.P.S. Tady máte toho Howe kdyby měl někdo zájem: http://www.ebay.com/itm/GORDIE-HOWE-AUT ... 2030194430
Tak šel za 119 dolarů. Nijak extra ceny karet Mr. Hockeye nesleduju, ale myslím si, že by se jeho podpisovka mohla pohybovat ještě otrochu výše, nehledě na to, že Parkhurtky jsou teď novým produktem, takže i to by mělo zvšovat cenu...ma-me píše:Aukce na ebay musíš brát vážně až po jejich ukončení... sleduj jí do konce a uvidíš jak to začne skákat...Michal píše:Moc pěkné karty, ty wire se mi taky moc líbí a nejsou ani moc drahé. Popravdě jsem u těch podepsaných čekal nějakou pálku a naopak je na Bayi třeba Howe ,,jen" za 62 dolarů a aukce končí za 4 hodiny...
P.S. Na breacích nových karet se mi strašně líbí, že nikdy nevím co uvidím: nesleduju totiž fotky vypouštěné firmami, jak budou vypadat nové ročníky, a tak se podoby karet dozvídám až díky vám - moc vám za to děkuju!![]()
P.P.S. Tady máte toho Howe kdyby měl někdo zájem: http://www.ebay.com/itm/GORDIE-HOWE-AUT ... 2030194430
tak třeba ho večer překonámeFelipe píše:Díval sem se na breaky na HI a SFC a zatím tento je jeden z nej co sem viděl.
Pavle a break itg Canada vs. World neplanujespavelbart píše:tak třeba ho večer překonámeFelipe píše:Díval sem se na breaky na HI a SFC a zatím tento je jeden z nej co sem viděl.![]()
Gratuluju Petře.
Já měl na večer připraven taky break, ale dám sem jen to lepší, když Petr udělal tu "černou práci" se vším ostatním:-).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host