Box OFS 10/11 :-D

Boxy otevřené sběrateli v měsící listopadu 2011.
vojta
Legenda
Legenda

Box OFS 10/11 :-D

Příspěvek od vojta »

Ahoj, tak jelikož se tady rozběhla velká diskuse o neschopnosti balení boxu u OFS, tak přidávám pro zasmátí (ono je to spíše smutné) Break boxu OFS 10/11. Box jsem rozbaloval asi před 3 měsíci (tudíž není aktuální). Pojďme to:

36 balíčku po 10 kartách

Vykouklo na mě spousta řadovek a nesmyslných insertů (typu security, saves,atd) ale také jak je zvykem DUPLIKÁTY počet: přes 150 *bang*

Legendy:
Tradiční serie legendy která si stejný design drží již 4 roky, v této serii vystupují jako fialové ,,verze,, V boxu jsem měl 3 legendy:

http://slamak9.rajce.idnes.cz/Breaky_ba ... 010466.jpg

Jersey:
Na jersey jsem se těšil nejméně, design otřesný a dresy made by fanshop *bang* V boxu jsem měl 2 jersey:

http://slamak9.rajce.idnes.cz/Breaky_ba ... 010467.jpg

Signature:
Tak a asi to nejlepší co OFS může nabídnout, sice u signature z tohoto ročníku nechápu ten zelený ,,podklad,, ale myslím si že jméno je super, V boxu byla pouze jedna signature:

http://slamak9.rajce.idnes.cz/Breaky_ba ... 010473.jpg

Je to BLACK verze (99 - 095)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plusy boxu:
+ Velké množství karet

Minusy boxu:
- Duplikáty
- Fanshop jerseys
- Design
- Nesmyslné inserty
- Pouze jedna signature

Doufám že to pro představu stačí, pro zájemce: Není to aktualní box tudíž jersey již nemám signature si nechám a legendy a řadovky (i inserty) jsou volné, můžete psát SZ *thks*

superman66
Legenda
Legenda

Re: Box OFS 10/11 :-D

Příspěvek od superman66 »

vojta píše:.... Na jersey jsem se těšil nejméně, design otřesný a dresy made by fanshop *bang*
No tak to mluví za vše *lgh* Dle mého ten brejk podtrhuje tu diskusi ohledně tohodle projektu. Dle mýho dost slabota a je tragédie že OFS tu mají monopol. A polovina boxu duplikáty? To myslí vážně?

Za vyrobení boxu kde se fanoušci bojí okamžiku kdy vytáhnou jersey dáváme palec dolů :thumbdown:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Zemli
Veterán
Veterán

Příspěvek od Zemli »

superman66 píše: A polovina boxu duplikáty? To myslí vážně?
co si pamatuju tak dokázali dát do jednoho balíčku 3x stejnou řadovku nebo si měl spoustu balíčků s uplně stejnym složenim

marduk
Opora
Opora

Příspěvek od marduk »

chlapci ja bych tady tu kritiku tlumil .... karty by mozna vypadali jinak kdyby meli stejny rozpocet jako americke firmy .... je tezke delat karty pro nejakych par stovek sberatelu (v cizine o ne samozrejme neni zajem - nase liga nema zvuk) .... ja bych je nehanil samozrejme i ja uznavam ze karty jsou hrozne, ale to uz je proste tak je to delane pro Ceskou republiku s ceskym rozpoctem .... myslim si ze ani nepocitaji ze na tom nejak zbohatnou .... ahoj

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

To není o rozpočtu, ale o aroganci a neschopnosti poslouchat (naslouchat)... nic víc nic míň...
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Přesně jak píše Ma-Me na finance se OFS vymlouvat nemůže , pořád je to v tom že všechno se řídí podle nich , ne podle zákazníka a to jak řikam k ničemu nevede . Ty dulpikáty to je přímo kopanec do sedacího ústrojí zákazníka s rozběhem .
Já zase radim nekupovat , nekupovat , nekupovat jiná cesta z tý slepí uličky nevede .
Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

marduk píše: .... myslim si ze ani nepocitaji ze na tom nejak zbohatnou ....
To asi nemyslíš vážně ne? *lgh* Já bych řekl že zisk je tam jediné kritérium.. jinak si nedokážu představit proč je to tak drahé vzhledem k obsahu.

Jediné české karty co stály za to (a troufám si říci že trumfly zahraniční produkty) byly ty z produkce pana Hrbka. Tam je vidět že i pro český trh to lze dělat kvalitně a dobře. Samozřejmě náklady jsou asi vyšší, o těhle produktech bych se nebál napsat že to nebylo děláno pro zisk, ale rozhodně ne o OFFskách.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

marduk
Opora
Opora

Příspěvek od marduk »

tak to by jste jim meli hned napsat ze by box mel stat 200 kc .... a hned by tam mela byt cela serie at uz si nemusis kupovat dalsi ..... myslim si ze by to byl skvely obchodni tah ..... :thumbup: .....

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

marduku ty máš taky dlouhý vedení co ? Ty by jsi mohl z fleku pracovat pro OFS . S takovýma lidma máme spustit nějakou revoluci ? No way *rfl*
Obrázek

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Asi píchnu do vosího hnízda, ale nedá mi to si nerejpnout - strašně se mi líbí, jak si tu většina na ty karty strašně stěžuje, ale pořád se tu vesele breakujou, ale vždycky samozřejmě jenom "pro zajímavost", jinak fuj! *lgh* Tak si to pořád nekupujte, ušetříte si žaludeční vředy... ;)
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

marduk
Opora
Opora

Příspěvek od marduk »

je to nazor .... ale ty jsi asi nejaky omezenec , ze neuznas ze nekdo muze mit nejaky jiny nazor nez hlavni proud tohoto fora .... ja si je nekupuji , ale proto nemusim plout v proudu a pekne si zanadavat jak to delji spatne jak jsou predrazene a bla bla bla
pisu jen ze je to hold lepsi nez dratem do oka .... fandove kteri si je chteji koupit si je hold koupi samozrejme mohli byt lepsi , ale taky nemuseli byt zadne
PS: vedel jsem ze kdyz tady napisu nejaky opacny nazor nez ostatni ceka me sprska kritiky takze cekam dalsi .... no jen pojdte puste se do me jaky jsem piiiip ze se jsem se ozval atd .... :lol: :lol: :lol:

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

marduk píše:chlapci ja bych tady tu kritiku tlumil .... karty by mozna vypadali jinak kdyby meli stejny rozpocet jako americke firmy .... je tezke delat karty pro nejakych par stovek sberatelu (v cizine o ne samozrejme neni zajem - nase liga nema zvuk) .... ja bych je nehanil samozrejme i ja uznavam ze karty jsou hrozne, ale to uz je proste tak je to delane pro Ceskou republiku s ceskym rozpoctem .... myslim si ze ani nepocitaji ze na tom nejak zbohatnou .... ahoj
Je vidět že vůbec nevíte o čem je tady řeč,jediné co se po po firmě OFS chce je využít opravdu dobré amatérské grafiky,použít k výrobě o malinko lepší papír a mít k celému projektu aktivnější přístup.
náklady samozřejmě zůstanou stejné ať podnikáte v Čechách nebo v USA,možná by jste se divil jak jsou ceny v polygrafickém průmyslu v Čechách ve srovnání s tzv. Západem směšné.
uvědomte si vážený pane že za stejnou cenu jako box OFS koupíte 2 boxy Scorek,pokud by kvalita byla podobná mlčel bych jako hrob.
na závěr chci říct že si nedovedu představit firmu ,která nepočítá s tím že na tom co dělá, nevydělá

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Je dobře že všichni nemaj stejnej názor ale zase to nemůžeš stavět tak že všichni kdo si stěžujou to zveličujou protože ty nedostatky jsou tak obrovský a argumenty jsou tak jasný že tady moc prostoru na tý protiváze neni logicky .
Ale tak žádnej argument si nedal do placu tak to je těžký pak ta diskuze nemá žádnej smysl , napíšeš ža by všichni chtěly box za 200 ,- atd . tak je toto možné , když už tak se pojďmě bavit trochu rozumě .
Ale už to bylo diskutovaný několikrát a podrobnosti objasnil pan Hrbek si najdi ty diskuze ohledně OFS a udělej si na základě toho názor .
Obrázek

marduk
Opora
Opora

Příspěvek od marduk »

ale chlapi ja si je nekupuji ani je nechvalim ..... rikam jen ze si "myslim" ze to proste delaji pro par stovek lidi a ze tezko muzou prijit z nejakou designovou studii a zapojit do toho spousty lidi .... oni to proste delaji amatersky a kdyz se to nekomu nelibi at je nekupuje tak jako ja a snad prijde jednou pan Hrbek :thumbup: koupi licenci zacne je vydavat on a bude treba celkova spokojenost ....

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ale tak to je pořád dokola , amatérsky jestli se to dá v případě OFS použít , když je to vlastně komerční výroba karet dá se říct na zakázku s licencí a uzkou spoluprácí s ELH by přece nutně nemuselo zanamenat špatný .
Amatérskej je jenom přístup tý společnosti .
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

marduk píše:ale chlapi ja si je nekupuji ani je nechvalim ..... rikam jen ze si "myslim" ze to proste delaji pro par stovek lidi a ze tezko muzou prijit z nejakou designovou studii a zapojit do toho spousty lidi .... oni to proste delaji amatersky a kdyz se to nekomu nelibi at je nekupuje tak jako ja a snad prijde jednou pan Hrbek :thumbup: koupi licenci zacne je vydavat on a bude treba celkova spokojenost ....
Licence je v podstatě nedostupná
jen se zeptám u Vás v Bolce pokud tam na hokej chodíte,prodává někdo balíčky extraligy?

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

marduk píše:rikam jen ze si "myslim" ze to proste delaji pro par stovek lidi a ze tezko muzou prijit z nejakou designovou studii a zapojit do toho spousty lidi ....
Před nějakým časem už ani nevím kde, jestli na sk fóru nebo přímo na webu OFS proběhla taková diskuze, kde se pan Vrkoč vyjádřil ve smyslu (pokud se teď mýlím nebo to nenapsal on, tak se mu upřímně omlouvám), že oni stejně ty karty dělají hlavně pro kluby ELH a ty s tím jsou spokojený, takže není důvod ke změnám. Akorát snad jeden nebo dva kluby s těma kartama nebyly spokojený, ale evidentně to v nic nevyústilo, protože karty i nadále vychází všem čtrnácti týmům. Ale opravdu si to už moc přesně nevybavuji, takže doufám že nemystifikuji :D .

Já osobně jsem rád, že máme karty český extraligy, ale vadí mně ten každoroční start vydání série, kdy se prodává nejdřív to co už je hotový, potom zase to co se stihlo dodělat a nakonec ten zbytek. Měl by být někde přesně dán obsah všech balíčků a boxů, který ale hlavně bude dodržován.
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

DzEjDy píše:
marduk píše:rikam jen ze si "myslim" ze to proste delaji pro par stovek lidi a ze tezko muzou prijit z nejakou designovou studii a zapojit do toho spousty lidi ....
Před nějakým časem už ani nevím kde, jestli na sk fóru nebo přímo na webu OFS proběhla taková diskuze, kde se pan Vrkoč vyjádřil ve smyslu (pokud se teď mýlím nebo to nenapsal on, tak se mu upřímně omlouvám), že oni stejně ty karty dělají hlavně pro kluby ELH a ty s tím jsou spokojený, takže není důvod ke změnám. Akorát snad jeden nebo dva kluby s těma kartama nebyly spokojený, ale evidentně to v nic nevyústilo, protože karty i nadále vychází všem čtrnácti týmům. Ale opravdu si to už moc přesně nevybavuji, takže doufám že nemystifikuji :D .

Já osobně jsem rád, že máme karty český extraligy, ale vadí mně ten každoroční start vydání série, kdy se prodává nejdřív to co už je hotový, potom zase to co se stihlo dodělat a nakonec ten zbytek. Měl by být někde přesně dán obsah všech balíčků a boxů, který ale hlavně bude dodržován.
Přesně tak,Dzejdy má pravdu,obchodní pravidla jsou jasná,když garantuji že v mém výrobku jsou zařazeny tyto komponenty tak je tam spotřebitel prostě najít musí

marduk
Opora
Opora

Příspěvek od marduk »

Pane Hrbek u "nas" v Bolce jsem nikoho nevidel .... ale ja jsem kovany "Trinecak" (narodil jsem se a do 23 let jsem zil v Ceskem Tesine) ... takze ja na Bolku jdu tak 3 za rok .... to spise jezdim do okolnich mest na Trinec :D

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

marduk píše:Pane Hrbek u "nas" v Bolce jsem nikoho nevidel .... ale ja jsem kovany "Trinecak" (narodil jsem se a do 23 let jsem zil v Ceskem Tesine) ... takze ja na Bolku jdu tak 3 za rok .... to spise jezdim do okolnich mest na Trinec :D
Tak to se omlouvám,bral jsem to podle bydliště,každopádně pokud se pojedete podívat na burzu 3.12. U Zábranských v Praze tak s Vámi rád pokecám. :)

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2011“