2x Parkhurst Champions

Boxy otevřené sběrateli v měsící listopadu 2011.
superman66
Legenda
Legenda

2x Parkhurst Champions

Příspěvek od superman66 »

Dnes jsem konečně taky otevřel 2 boxy nových Parkhurst. Otvíračka to byla parádní, co karta to legenda a to se otvírá jedna radost. Navíc v každém boxu byly 2 podpisovky, což je fajn (byť jednou ve formě redemption). S brejkem jsem více než spokojený, složil jsem base set a vytáhl parádní hit.. no počkejte si na konec brejku ;)

Začneme řadovkami, omlouvám se za hromadu scanů, klidně to přeskočte pokud vás to nezajímá, ale nascanoval jsem celý base set tak jak jdou karty za sebou. Třeba by to někoho takto mohlo zajímat:

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Na řadu přichází Champ´s Minis
Obrázek
Obrázek

... a Champ´s Minis Green back
Obrázek

Inzerty Renditions
Obrázek

Wire Photo (dle mého nádherný set plný historie, patrně si ho zkompletuju..)
Obrázek

Obrázek

A jdeme do finále, a sice podpisovky :thumbup:

Stan Smyl redemption
Obrázek

Bill Barber
Obrázek

Darryl Sittler
Obrázek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A to nejlepší přichází právě teď!!!!!
.
.
.
.
Sám Bobby ORR!!!!!!!!!!!!!!
Obrázek

Co dodat? S brejkem samozřejmě absolutní spokojenost.. o moc lépe to dopadnout nemohlo :thumbup:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Michal
Legenda
Legenda

Re: 2x Parkhurst Champions

Příspěvek od Michal »

Pěkný break :) Jinak co dodat k tomu Orrovi...? Sám mám od něj doma podpis a musím říct, že jeho podpis je jeden z nejhezčích co jsem kdy viděl - precizní, nikdy neodfláknutý a hlavně jeho ;)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

eddie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od eddie »

Velký obdiv myslím si že se Box povedl gratuluju
Obrázek

San Jose Sharks 2355/????
Owen Nolan 145/????

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Krásný karty a ORR tomu dodal korunku!!! :thumbup:
Obrázek

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

Paráda! A co se týče krásy podpisu, nejhezčí má podle stejně Tony Esposito :thumbup:
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

Charon
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Charon »

super :thumbup: barber, sittler ORR pecka
zbieram -ponúkajte!!!!!!!
PARKHURST 06-07 AUTOGRAPHS - 44/146
SIGN OF THE TIMES 07-08 - 14
BE A PLAYER 01-02 - 13
PACIFIC EXHIBIT TIME WARP 4/10 + JERSEYS 7/15
+podpisy , memorabilia, sety....

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Nevím, já týhle sérii nějak nemůžu přijít na chuť. A to mám karty legend opravdu hodně rád. Samozřejmě že vytáhnout podpisovku Orra je paráda :thumbup: , ale ten zbytek pro mě spíš :thumbdown: . Něco mně tam prostě neštymuje...

PS: Brian Leetch is best! :think: :D
Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Nádherný Orr .. se mi líbí, jak na mini je v dresu CHI, jenom mu tam mohli nechat pořádný kus dresu..

PS: Gilbert Perreault :)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

corfix píše:Paráda! A co se týče krásy podpisu, nejhezčí má podle stejně Tony Esposito :thumbup:
Nejhezčí má Jan"Gusta"Havel

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Ta Orrova podpisovka fakt nemá chybu :thumbup: , něco takového bych si taky někdy přál vytáhnout ...a jinak musím říct, že ten naskevaný base set vypadá moc pěkně, na druhou stranu jako fandu Champsek mě tyhle mini moc z těch skenů nenadchly, ale v reále jsou to možná celkem pěkný karty ...
... a ještě dodám k těm podpisům - obecně si myslím, že ti staří hráči a legendy si na těch podpisech dávají mnohem víc záležet, než leckterý mladý cucák, kterýmu to možná příjde jako samozřejmost ... na druhou stranu si myslím, že třeba takový Crosby si na podpisech taky celkem dává záležet

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Díky za naskenování toho base setu, ten se mi líbí nejvíc. Ten Orr samozřejmě gratulace, to je šílená trefa. Jinak jak jsou dělané ty wire photo? Jsou to normální karty? nebo nějaký zvláštní materiál a tloušťka?

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Dampa17 píše:Ta Orrova podpisovka fakt nemá chybu :thumbup: , něco takového bych si taky někdy přál vytáhnout ...a jinak musím říct, že ten naskevaný base set vypadá moc pěkně, na druhou stranu jako fandu Champsek mě tyhle mini moc z těch skenů nenadchly, ale v reále jsou to možná celkem pěkný karty ...
... a ještě dodám k těm podpisům - obecně si myslím, že ti staří hráči a legendy si na těch podpisech dávají mnohem víc záležet, než leckterý mladý cucák, kterýmu to možná příjde jako samozřejmost ... na druhou stranu si myslím, že třeba takový Crosby si na podpisech taky celkem dává záležet
Ted jsem nad tím přemýšlel a ono zase když si vezmeš, že takový Orr může podepsat za rok kolem 200 karet, a pak před nějakýho borce hodí štos 999 karet jenom z jedný série na podpis, tak nevím nevím jak bych se na to tvářil bejt jím...zase na druhou stranu je pravda, že podpis je vyzitka toho hráče a nemusela by to být jen divně pokroucená čára...
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Nejdříve, jsem tuto sérii nějak opomíjel. Ale čím víc breaků vidím, tím víc mě láka. A tvoje kompletní scany mě přesvědčily, že tuto sérii určo někdy, kdy nebude vycházet tolik boxů, pořídím. Dík za ně. Parádní jména a spousta Oilers ze slavné éry. A ten Orr je úplná paráda, gratulace.

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Já jsem svůj názor na téma "podpisy" psal myslím včera do tématu k letošním OFSkám. Osobně si prostě myslím, že ani těch 300 podpisů by neměl být problém - dneska jsem se v práci coby řadový úředníček podepsal asi 50x. V žádným případě netvrdím, že mám jeden podpis jak druhej, ale kdybych se trošku snažil, tak by to zas až tak zlý nebylo (nemyslím si, že mám pěkný podpis, ale prostě by si byly podobný a neodfláknutý). Jsem už trochu ot, ale kdysi jsem měl šéfa, který měl dost šílenou parafu. Ale když jsem jich položil 10 vedle sebe, tak byly jedna jak druhá. A mohl bych dát další příklady, ale to není účelem. Samozřejmě - když má někdo od "přírody" zmršenej podpis, tak s tím nikdo nic nenadělá, ale na mnohých je vidět, že je to prostě odfláknutý ... howgh

superman66
Legenda
Legenda

Molda píše:Díky za naskenování toho base setu, ten se mi líbí nejvíc. Ten Orr samozřejmě gratulace, to je šílená trefa. Jinak jak jsou dělané ty wire photo? Jsou to normální karty? nebo nějaký zvláštní materiál a tloušťka?
Za base set není zač :D Ty wire foto jsou udělaný jako normální karty, naživo vypadají dost dobře.. líbí se mi. Zezadu je vždy jen jméno hráče (či hráčů) a tým ze kterého jsou.
Jestli jsem to dobře pochopil tak jsou rozdělené do dvou kategorií. Wire photo s jedním hráčem, a wire photo s více hráči.. a ty jsou v boxech v menším poměru. S více hráči jsem vytáhl tu kartu Messier, Kurri a pak ještě Esposito, Orr... naopak třeba jak je tam Mario a Wayne tak to je označeno jen jako karta Mario Lemieux... další level je pak podepsaná verze těchto karet..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

4sberg
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 4sberg »

vzdycky muze bejt hur :lol:
Obrázek

James
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od James »

[quote="4sberg"]vzdycky muze bejt hur :lol:

Tak to je fakt podpis *rfl* *lgh*

Jinak break parádní, karty jsou to krásné a vytáhnout podpis Orra to je prostě pecka.
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Teda Parkhurst se zase suprově předvedly *gp*
4sberg píše:vzdycky muze bejt hur :lol:
*lgh* *lgh*

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Vsadím se že vím s jakou firmou vyrábějící sportovní oblečení má podepsanou smlouvu... *lgh*
Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

DzEjDy píše:Vsadím se že vím s jakou firmou vyrábějící sportovní oblečení má podepsanou smlouvu... *lgh*
*lgh* *lgh* *lgh*
Teda ale mě se takto podepsat tak přišel o fanouška *hammer* To ho neomlouvá ani jestli má milion podpisů denně.. jedině snad jestli je negramotný..

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2011“