Pacific 03/04 Crown Royale

Boxy otevřené sběrateli v měsící listopadu 2011.
Odpovědět

Které kartičky vás nejvíc zaujaly (3 možnosti) ?

Roenick patch jersey
3
5%
Forsberg jersey
7
11%
Lindros jersey
2
3%
Jackman jersey
1
2%
Lupul RC /05
39
63%
Hašek insert
1
2%
Jágr insert
0
Žádná hlasování
Marc-Andre Fleury insert
3
5%
Eric Staal insert
1
2%
Něco jiného
5
8%

Celkem hlasů: 62

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Pacific 03/04 Crown Royale

Příspěvek od Tony Lapacka »

Box od Pacific 03/04 Crown Royale jsem zkusil otevřít hlavně kvůli celkem slušné ceně, solidnímu počtu insertů a šanci na dobré RC karty. Moc jsem nečekal, dokonce jsem se obával tzv. "provaru", ale nakonec to dopadlo o dost líp. Jedná se o hobby box, 20 balíčků po osmi kartách.

Mix karet v boxu byl ok, ze zákl. setu jsem dal dohromady skoro 75 %, některé kartičky byly vícekrát. Kartičky naprosto nepoškozené.

Řadovky tohoto ročníku Crown Royale vypadají ve skutečnosti líp než na fotkách. Pacific měl dobrý nápad doplnit svoje série setem Pacific Complete, na kterém jsou celkem akční fotky.

Zajímavější karty ze zákl. setu v boxu:
Vokoun, Turek, Hašek, Čechmánek, Jágr, Hejduk, Palffy, Eliáš, 22 ks brankářů.

Obrázek

Blue variation, limit /850, 16 ks:
Marchant, St. Louis, Burke, Naslund, Eliáš, Recchi, Pronger, Kolzig, Alfredsson, Gerber, McCauley, Theodore, Luongo, Nagy, J. Blake, Aebischer

Pacific Complete 38 ks, např: Palffy, Handzuš, Šatan, Dvořák, Višňovský, Fr. Kaberle, Vašíček, Kuba.

Obrázek

Pacific Complete Red var. 1x: Andy McDonald 66/99

inserty:
Global Conquest 2x: Kovalčuk, Fedorov a Antropov, Nabokov.

Obrázek

Royal Portrait 2: Marc-Andre Fleury, Eric Staal.

Obrázek

Gauntlet of Glory 4x: Hašek, Denis, Turco, Luongo.

Obrázek

Lords of the Ring 4x: Jágr, Yzerman, Bertuzzi, Naslund.

Obrázek

Jersey karty:
Roenick patch /200
Lindros /650
Jackman /625
Forsberg /630

Obrázek
Obrázek

Nováčci /575:
Boyd Gordon
Sergei Zinovjev
Matthew Lombardi
John-Michael Liles

Jedna RC red variation /5:

Joffrey Lupul

Obrázek
Obrázek

Celkově hodnotím box jako velmi dobrý.

Pokud o některé kartičky máte zájem, napište. RC karta J. Lupul, Mario Lemieux na Complete a M.-A. Fleury insert jsou rezervovány. Insert Antropov/Nabokov taky res.
Naposledy upravil(a) Tony Lapacka dne pát 04. lis 2011 20:35:12, celkem upraveno 3 x.
Hobby od roku 1994.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Pacific 03/04 Crown Royale

Příspěvek od SugarRay »

Tak ten Lupul je huuuuustej ! Rc limit /5 tak to vidim poprvé a asi naposled v životě ! Podle mě jednoznačně nejzajímavější karta z boxu , koukal jsem že Joffrej rozprodává sbírku nevim jestli s kartama končí uplně nebo co , jestli ne tak ho tahle karta možná zajímat bude *rfl*
Dobrej brejk :thumbup:
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

JJ ten Lupul je šílený, opravdu by mě zajímala šance na nalezení téhle karty, protože tak extrémní low limit je u Pacificu ještě mnohem větší vzácnost co se týče šance nalezení , než u současných sérií. Taky to vidím poprvé. škoda jen, že si trochu nepohráli se vzhledem te RC paralelky, ale s těma paralelkama měl Pacific vždy trošičku problém. (v pár sériích jsou vyjímky, ale jinak většinou dost nevýrazné paralelky)

Jarin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jarin »

Toto byl moc pěkný boxík! Gratuluji!

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Zadařilo se, navíc že je to zrovna J. Lupul jeden z nejlepších nováčků ročníku. Kdyby to byl třeba Zinovjev, tak je to o ničem. Lupul s Maple Leafs začíná docela dobrou sezónu jak to tak vypadá...
Jinak si myslím, že /5 variace je tak 1:10 boxům. Aspoň odhadem. Crown Royal patřil mezi vlajkové lodi Pacifiků, takže se snažili... :)
Hobby od roku 1994.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

No mě by na té kartě navadil ani ten Zinovjev. Docela raritka. :) Co se týče brejku, tak zase musím říct, že tohle nemůže zklamat. Navíc mám rád produkty, kde najdeš v každém balíčku něco. Tohle mě štve na nových záležitostech. Proč nemůžou udělat do každé série o 2 - 3 insertní sety navíc. Moc by je to nestálo a věřím, že by to spoustu sběratelů potěšilo. U těhle Pacifiků se mi nejvíc líbí inserty global conquest. A jelikož jsem brankářovej, tak i Gauntlet of Glory. Na jersey fajn jména Roenick, Lindros, Forsberg. U Pacifiků je škoda, že rookie karty jsou stejné jako řadovky. Na tomhle mohli trošku máknout.

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

Sugere neboj s kartama nekončím, jen prodávám nějaké přebytky *rfl* ... jinak abych se přiznal, tak jsem si ani do té doby než mi Tony napsal nevšiml, že ta Red verze má limit /5 *thks*
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Wow, to jsi měl tedy štěští. Gratuluji! *gp*

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Joffrey_15 píše:Sugere neboj s kartama nekončím, jen prodávám nějaké přebytky *rfl* ... jinak abych se přiznal, tak jsem si ani do té doby než mi Tony napsal nevšiml, že ta Red verze má limit /5 *thks*
Tak takový přebytky bych chtěl mít taky , Rolosona bych vzal hned ale musel bych vyhrát ve sportce jiná možnost neexistuje *rfl*
Obrázek

svatos40
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svatos40 »

Tak tuto kartu vidim prvykrat v zivote.. Naozaj skvela trefa. Myslim ze to plne vykompenzovalo aj ten jednofarebny patch.

HeJ32
Opora
Opora

Příspěvek od HeJ32 »

Hezký brejk s pěknou třešničkou.
Na těchto korunkách se mi designově hlavně líbí ty ořezané řadovky.
Z insertních setů u mě vedou ty Global Conquest.
Abych se přiznal tak Lupul je sice pecka limit ale karta jako taková mně nic neříká.
Kdybych ji vytáhl já tak ji asi pošlu do dalšího kola a pořídím si další box.
Sháním:
Patrick Kane, Jonathan Toews
BTP 10-11 Deep in the crease
UD Fleer 06-07 Netminders
(Update:03/2013)

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Nevím odkud máš tento box, ale mám takový tušení že Pavel kdysi jeden rozbaloval a měl tam taky RC /5. Sice už si nepamatuji koho, ale jestli si to s něčím nepletu, tak tu kartu udal za docela pěkný peníz.
Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

DzEjDy píše:Nevím odkud máš tento box, ale mám takový tušení že Pavel kdysi jeden rozbaloval a měl tam taky RC /5. Sice už si nepamatuji koho, ale jestli si to s něčím nepletu, tak tu kartu udal za docela pěkný peníz.
Skvělý box z úžasné série, si vzpomínám, když Pacific vydal první obrázky. Ona sezóna 03/04 je jedna z mých oblíbených, Pacific na trh dodal spoustu unikátních inzertů, ostatně jako TimeWarp v Exhibit. Ta limitace /5 je brutálně nízká, ale karty se aspoň v českých končinách objevují .. já jsem střelil Stajana za skoro 60 usd, ale to je už pár let zpátky, hrával ještě v TOR. Holt už to není /99 limit, no a paralelní verze RC pokud to zrovna nejsou HG nebo Cup Rainbow /5 pro sběratele setů se zase za takové pálky neprodávají. Ale boxíky 2 určitě zaplatí. I tady ostatně platí, že záleží na počtu "bláznů", kterým chybí :D

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2011“