ale ak má za každý podpis od tej nemenovanej spoločnosti ten melón tak ho to trochu ospravedlnísuperman66 píše:To ho neomlouvá ani jestli má milion podpisů denně.. j

ale ak má za každý podpis od tej nemenovanej spoločnosti ten melón tak ho to trochu ospravedlnísuperman66 píše:To ho neomlouvá ani jestli má milion podpisů denně.. j
Takže ještě "cennější", než ta verze green?ma-me píše:Je to verze Parkhurst back...
Určitě, já mám jednu ze 4 boxů.necak píše:Takže ještě "cennější", než ta verze green?ma-me píše:Je to verze Parkhurst back...
Já měl dvě. Jinak díky za info!ma-me píše:Určitě, já mám jednu ze 4 boxů.
Můžu jenom tipovat, ale ty řadovky jsou potom i dělané jako podpisovky a třeba se Pat LaFontaine rozhodl, že nechce u UD podepisovat. Proto bych viděl jeho "vynechání" jako logické.millpeng píše:Tak jsem procházel ten base set a nějak jsem tam neviděl Pata Lafontaina ...
celkem mě to dost udivilo
Možné to je, ale v setu je třeba i Lindros, který "také" (jako jediný) nemá podpisovku...Hans píše:Můžu jenom tipovat, ale ty řadovky jsou potom i dělané jako podpisovky a třeba se Pat LaFontaine rozhodl, že nechce u UD podepisovat. Proto bych viděl jeho "vynechání" jako logické.millpeng píše:Tak jsem procházel ten base set a nějak jsem tam neviděl Pata Lafontaina ...
celkem mě to dost udivilo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host