Jinak to celkem šlo, takový průměr, vytáhnout tento patch s kýmkoliv jiným, jsem spokojen.
PATCH BLACK /6!
Jinak dost švédský box, Samuelssonovi evidentně docházela tužka...

No ten jeho podpis je fakt brutálnípavelbart píše: Jinak dost švédský box, Samuelssonovi evidentně docházela tužka...![]()
Jo, jo taky bych ho rád viděl PavlePatch je to ale krásný.Pavlíku, dáš sem break EBEL boxu?
Na ten jsem obzvlášť zvědavá. To abych věděla jestli nákup boxu stojí za to.pavelbart píše:Dík za připomenutí. Dám.
Ať děláme co děláme Dahlena nevidímeisengard píše:mne sa paci ta podpisovka Ulfa Dahlenaale celkovo to je skvely break.
prepac videl som meno Ulf a hned ma napadol dahlenma-me píše:Ať děláme co děláme Dahlena nevidímeisengard píše:mne sa paci ta podpisovka Ulfa Dahlenaale celkovo to je skvely break.
![]()
Mě letos (nejvíce letos) u ITG vadí ta zaměnitelnost sérií. Kdo by poznal, že například ta patch karta Sami Jo je z této série? Kdybych ITG tak nesledoval, klidně bych jí zařadil do BTP, ale kdyby byla v krabičce tak klidně i do UM.
pavelbart píše:Jinak prosím pamětníky - kdo je Danny Gare? Já hostorii NHL sledoval hodně, ale tohle jméno mi nic neříká, je tam v repre dresu, tak třeba ani v NHL nijak extra neprorazil, ale štve mi, že o něm nic nevím...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host