a ako pozitivum hodnotim to, ze ak neratam modre starquestky, tak som mal len jeden duplikat
urcite este nejake boxy padnu, lebo ta goldka mi neda spavat

p.s. jeden set modrych starquest je na predaj / vymenu ak ma niekto zaujem

Já před 3mi lety breakoval 2 boxy UD CHoice a vytáhnul jsem právě Prime CHoice Reserve Joe Sakic /100 a nepovažoval jsem jí za nějakej extra hit... ale jak tak pozoruju breaky tohodle produktu tady na foru, tak jsem měl asi opravdu klikuvalento3 píše:Zajímavé je, že všichni chtějí Starquest Gold, což samozřejmě chápu. Ale velkou bombou by byla i paralelka Prime Choice Reserve, samozřejmě nějakého lepšího hráče ...

PRESNE!Tabaracci píše:Já před 3mi lety breakoval 2 boxy UD CHoice a vytáhnul jsem právě Prime CHoice Reserve Joe Sakic /100 a nepovažoval jsem jí za nějakej extra hit... ale jak tak pozoruju breaky tohodle produktu tady na foru, tak jsem měl asi opravdu klikuvalento3 píše:Zajímavé je, že všichni chtějí Starquest Gold, což samozřejmě chápu. Ale velkou bombou by byla i paralelka Prime Choice Reserve, samozřejmě nějakého lepšího hráče ...tedka to vypadá, jakoby v těch boxech žádný limitovaný paralelky ani nebyly....

Chválím, to je slovo chlapa. Když tu goldku nemají na ebay tak si ju vytáhnu z boxumixo píše:kazdopadne dalsich 5 boxov je na ceste

mixo píše:
kazdopadne dalsich 5 boxov je na ceste
Nechci ti kazit iluze, ale já jich otevřel loni 6 a ani jedna /100 ani Goldkamixo píše: kazdopadne dalsich 5 boxov je na ceste
Tohle je ale 36 balíčkovej.ne jak od Pavla s 8mi nebo kolika kde jsou samý starquestyhcards píše:Nechci ti kazit iluze, ale já jich otevřel loni 6 a ani jedna /100 ani Goldkamixo píše: kazdopadne dalsich 5 boxov je na cestea dokonce snad ani komplet base set, díky modrým SQ, kterých tam je opravdu tři p****e
to ani nejde.

mixo píše:ja ich beriem odtialto:
http://www.ebay.com/itm/1998-99-UD-Choi ... 27c0023e49
s predajcom sa da dohodnut aj na lepsej cene na postovnom ked beries viac kusov (mne zlacnil postovne z 65$ na 50$)

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti