Obsah všech předešlých box-brejků byl téměř stejný, takže jsem nic moc jiného nečekal ani já. Výsledek byl však velkým překvapením.
Řadovky neskenuji, ale v boxu jich je pěkný nášup – 500 hráčů, součástí base setu jsou i sub sety Season Highlight, Highligt a All Rookie team (mladíci z loňské sezony). Paralelky k řadovkám Glossy taky neskenuji, není co.
Gólmani:
Není jich moc, ale slušný základ.

Češi:
Rád bych napsal Češi a Slováci, ale v celém boxu jsem nenašel jediného hráže ze Slovenska – celkem zajímavé.

Glossy k neřadovým kartám:

Mladíci:

Inserty a Goldka.
Líbí se mi hlavně Making an entrance , Sudden Death a Net Cams. Oproti předchozím brejkům chybí Shield die-cut (škoda).

2. místo:
Insert Score B a k tomu ještě Ovechkin – karta vzhledově nic moc, ale v každém boxu asi nebude.

1.místo
Redemtion - Hot Rookies Signatures – Ben Scrivens (třetí gólman Toronta, nyní při zranění Reimera dokonce v hlavním týmu, odchytané 4 zápasy letos) – takže celkem trefa.

Tuto podpisovku asi budu prodávat, nevím, co bych s ní dělal. Jakou máte zkušenost? Lepší vyzvednout kartu od Panini a pak prodat anebo prodat rovnou tuto rezervačku?
S brejkem určitě spokojenost. Hodlám dosbírat base set a k tomu pár sub-setů - Making an entrance , Sudden Death a Net Cams, takže kdyby někdo něco měl tak piště. Ostatní volné.
P.S: Díky Pavlovi za dodávku boxu, možná tento brejk přiláká další zájemce