Líbil se mi vzhled řadovek i některých insertů (navíc insertů je v sérii solidní množství, kdyby alespoň polovina toho počtu byla v některých jiných boxech, hned by byly o 200% zajímavější).
Začneme CZ a SK: (nevešli se pánové Hossa a Kubina)

Ukázka brankářů: (nevešli se varle, garon, giguere, thomas, bryz)

Hot Rookies:

Ukázka Season Highlight: (vybral jsem nejzajímavější, dalších 8 jsem neskenoval)

Sudden Death, The Franchise, Net Cam, Play-off heroes, First goal, Gold Rush paralelka:

Snow globe, NHL shield die cut, Making an entrance, All-Rookie Team:

Neskenoval jsem 36 glossy paralelek, na skenu by vůbec nešel poznat rozdíl oproti řadovce (většinou řadovky, pár season highlight subsetů)
Celkově za ty peníze příjemná rozbalovačka, velké množství balíčků a karet, velká rozmanitost insertů a subsetů. Na kartách spoustu hráčů, které člověk jen tak jinde na kartě neuvidí (kromě OPC). Materiál je malinko lepší než loni a glossy paralelky jsou rovněž trochu lesklejší (ale pořád se mi ten nápad a to provedení nelíbí

Making an entrance jsou super, konečně někdo ten nápad využil, tleskám Panini. Snow globe i franchise se mi líbí více než loni.
Podpisovku ani Black Ice paralelku jsem samozřejmě jak jsem čekal v boxu nepotkal, to by to za mě musel rozbalovat někdo jiný aby tam byla